Gratis Verzending

Voor 22:00 besteld morgen in huis

Hoe kunnen we helpen?

Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe bestel ik bij NOPEAK?

Om een bestelling te plaatsen bij NOPEAK Padel, selecteer je eenvoudig het gewenste product, voeg je het toe aan je winkelwagen en volg je de stappen om af te rekenen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Toch niet zeker van je keuze? Stuur snel en berichtje naar onze livechat of mail naar info@nopeakpadel.com
Als het racket nog niet in ingepakt kunnen we het annuleren.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Bij NOPEAK accepteren we verschillende betaalmethodes zoals creditcards, IDeal, Apple Pay en PayPal

Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het plaatsen van een bestelling?

Als je problemen ondervindt bij het plaatsen van een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail: info@nopeakpadel.com of livechat. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je bestelling probleemloos wordt afgerond.

Verzending, Retouren & Omruilen

Wat is het verzendbeleid?

Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail waarin staat dat ons verzendteam je bestelling heeft ontvangen. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mailmelding met je trackinginformatie.

Wat is de geschatte levertijd voor bestellingen binnen Nederland?

Voor bestellingen binnen Nederland streven we ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag te leveren. Bestellingen die voor 22:00 uur worden geplaatst, worden doorgaans de volgende dag bezorgd.

Hoe kan ik een artikel retourneren als het niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Om een artikel te retourneren dat niet aan je verwachtingen voldoet, neem je contact met ons op via e-mail op info@nopeakpadel.com of via onze livechat. We zullen je voorzien van instructies voor het retourneren van het artikel.

Wat zijn de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en naar andere landen?

Voor bestellingen binnen Nederland en Spanje zijn de verzendkosten gratis. Voor andere landen kunnen de verzendkosten variëren. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige schatting van de verzendkosten.

Wat moet ik doen als een artikel beschadigd of defect is aangekomen?

Als een artikel beschadigd of defect is aangekomen, neem dan onmiddellijk contact met ons op via e-mail op info@nopeakpadel.com of via onze livechat. We zullen het probleem onderzoeken en een passende oplossing bieden, zoals een vervanging of terugbetaling.

Wat zijn de voorwaarden voor het ruilen van een artikel?

We staan ​​klanten toe om een artikel binnen 30 dagen na ontvangst te ruilen voor een ander artikel van gelijke waarde, mits het artikel in ongebruikte staat verkeert en in de originele verpakking wordt geretourneerd.

Bieden jullie internationale verzending aan? Zo ja, naar welke landen verzenden jullie?

Ja, we bieden internationale verzending aan. Momenteel verzenden we naar Nederland en Spanje. Als je naar een ander land wilt laten verzenden, neem dan contact met ons op via e-mail: info@nopeakpadel.com of livechat voor verdere assistentie.

Rackets

Wat maakt de padelrackets van NOPEAK Padel anders dan andere merken?

Onze padelrackets onderscheiden zich door de focus op kwaliteit, design en prestaties. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals 100% carbon, gecombineerd met unieke en opvallende ontwerpen, maken ze echt uniek.

Wat voor materiaal wordt gebruikt voor de constructie van de padelrackets van NOPEAK Padel?

Onze padelrackets zijn volledig gemaakt van carbon, een materiaal dat bekend staat om zijn lichtheid, sterkte en duurzaamheid. Dit garandeert een lange levensduur en optimale prestaties op de baan.

Hoe reageert het publiek gewoonlijk op de designs van jullie rackets?

We ontvangen vaak enthousiaste reacties van ons publiek. Mensen waarderen de creativiteit en originaliteit van onze designs en voelen zich geïnspireerd om met trots en stijl de baan op te gaan met een NOPEAK Padel racket.

Kom in contact

Niet het antwoord gevonden wat je zocht? Laat het ons weten.